On this page you can find the projects that Movendi Foundation has supported / is currently supporting in Asia. The latest project is on top of the page.

juli 2012 – februari 2013
Sylvia Bertina, Cojanne Kars, Tim van Kernebeek

Campus Challenge 2 is een vervolg op het Campus Challenge 1 project. Het Campus Challenge project is opgezet voor Stichting ARDAR in samenwerking met Stiching Friends Indeed. Stichting ARDAR zet zich in voor kinderen met een beperking. Op de grote Campus in Vizaq, Zuid-India, wordt kinderen met een beperking hulp aangeboden op het gebied van behandeling en scholing. Movendi Foundation heeft middels de Campus Challenge 1 en 2 projecten gezorgd dat ARDAR ook een orthopedische hulpmiddelen kan aanbieden. De Movendi vrijwilligers hebben de orthopedische werkplaats samen met ARDAR opgezet en er voor gezorgd dat er voldoende kennis aanwezig is om de werkplaats draaiende te houden, ook na het vertrek van de vrijwilligers.

Klik hier voor het projectplan of klik op de foto hiernaast voor een foto-impressie.

Eind 2013 is Stefan Claassen naar Vizak geweest om het project te evalueren en wederom kennis te delen. Klik hier voor een verslag van zijn ervaringen.